Ξυλούρης ΑΑ

Παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ΑΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ιδρύθηκε ΤΟ 1995 και έχει έδρα στην βιομηχανική περιοχή τής Τυλίσου (Πανεκκλησιά1) . Λειτουργούμε σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης – ωρίμανσης – επεξεργασίας – συσκευασίας – τυποποίησης – προώθησης και διανομής παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων

Η ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΑΑ. επεξεργάζεται ετησίως τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συσκευασίας. Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

Ποιότητα
Παράδοση
Τεχνογνωσία

Στόχος μας είναι: να συνδυάσουμε την πλούσια ελληνική παράδοση στον τομέα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων, με την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη διεθνή τεχνογνωσία. να παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα. να είμαστε καινοτόμοι και να προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, μέσα από την ανάπτυξη νέων προϊόντων. παράλληλα με την επαγγελματική μας επιτυχία να συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής της Κρήτης όπου δραστηριοποιούμαστε.

Στοχεύουμε στην αναγνώριση και στην εκτίμηση στην ανθρώπινη δουλειά και προσπάθεια, τη συμβολή των συνεργατών μας στα επιτεύγματά μας, στην επίτευξη και διασφάλιση μιας υψηλής ποιότητας για τα προϊόντα μας, στον σεβασμός στον καταναλωτή και στην προσφορά σε αυτόν στην φιλοδοξία και το πάθος να είμαστε πάντοτε οι καλύτεροι, οι πιο εξελιγμένοι στον κλάδο μας και να παραμένουμε πρώτοι στις προτιμήσεις και την αγάπη των καταναλωτών.

Πανεκκλησίας 1

ΒΙΠΕ Τυλίσου

Επικοινωνήστε μαζί μας

2810824932
&
2810230738

E-mail

info@xilourisaa.gr

xilourisAA All Rights Reserved.